Arkiva

12 Apr
0

AKU BLLOKON 24 TON FARË MISRI NËN NORMËN E LEJUAR TË TREGUESVE TË CILËSISË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar ditën e sotme në qarkun e Tiranës, një sasi prej 24 ton farë misri, për tregtim dhe mbjellje, me tregues cilësie, fuqi mbirëse nën normën e lejuar. Inspektorë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit e ...

Lexo më shumë
12 Apr
0

TIRANË, BLLOKOHEN 1187 KG DJATHË DHE GJIZË NË TREGUN AGROUSHQIMOR PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar pranë Tregut Agro-Ushqimor në Tiranë një sasi prej 1187 kg djathë të bardhë lope, djathë  kaçkavall dhe gjizë në subjektin në pronësi të shtetasit Maringlen Zenelaj për tregtim të pasigurt të produkteve të bulmetit. ...

Lexo më shumë