06 Apr
0

DELVINË, SEKUESTROHEN 115 KG MISH QENGJI DHE KECI QË THERENIN NË MËNYRË TË PALIGJSHME NË NJË STALLË BAGËTISH

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave  për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të mishit në funksion të sigurisë ushqimore  ka sekuestruar gjatë pasdites së sotme 115 kg mishi qengji dhe keci në 23 karkasa, të therura në ...

Lexo më shumë