12 Mar
0

“Siguria ushqimore fillon me Ty”

AKU pranë konsumatorëve dhe bizneseve për ndërgjegjësim dhe informim AKU merr pjesë për here të parë në panaire me stendat e saj! Më datat 09-11 Mars 2018 AKU mori pjesë në dy panaire, përkatësisht: – Panairi HORECA organizuar në bashkëpunim ...

Lexo më shumë