06 Mar
0

AKU bllokon 41 kg mish dhe 35 kg sallam të pavulosur dhe për mungesë dokumentacioni në Sarandë

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e Sarandës, një sasi mishi prej ...

Lexo më shumë