05 Mar
0

AKU konfiskon produktin mish të pavulosur si dhe një sasi mishi që transportohej jashtë kushteve higjieno-sanitare

Autoritet Kombëtar i Ushqimit, në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore dhe në vazhdim të masave për disiplinimin e tregtimit të mishit, bllokoi të hënën në qarkun e Vlorës një sasi mishi në njësinë e tregtimit me administrator shtetasin Pajtim ...

Lexo më shumë