Arkiva

aku diber
31 Mar
0

DIBËR, AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Qarkun Dibër, ka zhvlluar takimin me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit, me qëllim informimin për plotësimin e standardeve sipas listë-kërkesës së re. Gjatë takimit është theksuar rëndësia që ka plotësimi me ...

Lexo më shumë
30 Mar
0

Bashkëqeverisja me qytetarët – Një mundësi e jashtëzakonshme bashkëpunimi për garantimin e sigurisë ushqimore

Bashkëqeverisja me qytetarët – Një mundësi e jashtëzakonshme bashkëpunimi për garantimin e sigurisë ushqimore

Lexo më shumë
6a931a0e-a6b1-48a6-914f-edbd2e0f47dc
29 Mar
0

DELVINË AKU BLLOKON 20 KG  MISH QENGJI NË NJË DYQAN MISHI PA VULË DHE PA CERTIFIKATË VETERINARE

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore,  bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e  Delvinës, në një dyqan mishi ...

Lexo më shumë
aku_kukes
29 Mar
0

AKU TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E BAXHOVE TË QARKUT KUKËS

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Kukësit, ka zhvilluar takimin me përfaqësues të baxhove, në lidhje me  nismën e ndërmarrë nga AKU për sensiblizimin e operatorëve të prodhimit dhe përpunimit e qumështit në të gjithë vendin, mbi plotësimin e ...

Lexo më shumë
0e648eef-c3c5-4d0f-938d-a6d5977d2d6d
28 Mar
0

TIRANË, AKU SENSIBILIZIM OPERATORËVE TË BIZNESIT TË PRODHIMIT TË QUMËSHTIT PËR PLOTËSIMIN E RAPORTIT TË VETËKONTROLLIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Qarku Tiranë, ka zhvilluar gjatë ditës së sotme, një takim informues dhe sensibilizues me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit të këtij qarku, në lidhje me plotësimin e raportit të vetëkontrollit, si kushti ...

Lexo më shumë
123