Arkiva

24 Feb
0

AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË QUMËSHTIT TË QARKUT GJIROKASTËR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Gjirokastrës ka zhvilluar një takim me operatorët e biznesit të cilët prodhojnë dhe përpunojnë qumësht në këtë qark. Rëndësia e këtij takimi u përçua edhe nga prezenca e madhe  dhe interesi i lartë ...

Lexo më shumë
21 Feb
0

Peleshi: Inspektimi i AKU në distancë plus masat mbështetëse për rritjen e standardeve të sigurisë ushqimore

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvilimit Rural, z. Niko Peleshi ka zhvilluar një takim me sipërmarrësit, dhe operatorët që kryejnë aktivitetitn e tyre në fushën e industrisë së mishit dhe të përpunimit të qumështit. Takimi është organizuar në kuadër të iniciativës ...

Lexo më shumë
07 Feb
0

Pas denoncimit nga qytetari, AKU bllokon një thertore ilegale në Laç

Gjatë ditës së djeshme, nëpërmjet platformës shqiperiaqeduam.al ka mbërritur pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit një denoncim nga një qytetar në lidhje me tregtimin e produktit mish, në kushte të papërshtatshme higjieno-sanitare në qytetin e Laçit, në ...

Lexo më shumë
06 Feb
0

Pas shkeljeve të konstatuara nga AKU Urdhri i Mjekut Veterinar merr masa ndaj mjekëve veterinarë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdim të masave  për disiplinimin e therjes së kafshëve dhe tregtimit të mishit, ka konstatuar se janë bërë shkelje edhe nga  vetë  mjekët veterinerë. Pas verifikimit të shkeljeve, është njoftuar Urdhri i Mjekut Veterinar të ...

Lexo më shumë