08 Dec
0

Rimblidhen pas një mungese të gjatë Panelet Shkencore në funksion të AKU-së

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka mbledhur pas një mungese të gjatë tre vjeçare, Panelet Shkencore pranë tij, në bazë të Udhëzimit të Ministrit të Bujqësisë për “Krijimin dhe Funksionimin e Komitetit Shkencor dhe Paneleve Shkencore, pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit”, ...

Lexo më shumë