Arkiva

21 Nov
0

Pas thertoreve, AKU ndërhyn dhe në dyqane, shtëpi e oborre, për parandalimin e therjes ilegale të kafshëve dhe tregtimit të mishit. Ja shifrat zyrtare të aksionit që nga data 14 tetor 2017

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, përveç masave për displimimin e therjes së kafshëve dhe tregtimit të mishit, gjatë të cilit u mbyllën 94 thertore, ka në qendër të vëmendjes edhe parandalimin e therjes së kafshëve në vende ilegale, të fshehta, apo ...

Lexo më shumë
16 Nov
0

Standardet e sigurisë ushqimore prioritet

Procesi i disiplinimit të therjes së kafshëve përmbylli fazën e parë, duke i dhënë fund therjes në rrugë dhe në pika që nuk plotësonin as minimumin e standardeve ligjore e të sigurisë. Kryeministri Edi Rama, së bashku me ministrin e ...

Lexo më shumë
13 Nov
0

AKU bllokon në Korçë 240 kg peshk që tregtohej në mënyrë të paligjshme

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bllokoi ditën e shtunë në Korçë, 240 kilogramë peshk, i cili transportohej dhe tregtohej në mënyrë të paligjshme. Më 11 nëntor, në bazë të një denoncimit të mbërritur nga qyteti i Korçës, për mënyrën e tregtimit ...

Lexo më shumë