Lajmet e fundit

IMG-3e7d432f8dfa3d1d82aac4fa1cb0a7ba-V
13 Nov
0

AKU bllokon në Korçë 240 kg peshk që tregtohej në mënyrë të paligjshme

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bllokoi ditën e shtunë në Korçë, 240 kilogramë peshk, i cili transportohej dhe tregtohej në mënyrë të paligjshme. Më 11 nëntor, në bazë të një denoncimit të mbërritur nga qyteti i Korçës, për mënyrën e tregtimit ...

Lexo më shumë
IMG-20171026-WA0010
26 Oct
0

KU BLLOKON MAGAZINËN NË SUKTH TË DURRËSIT, PRODHONIN DHE PËRPUNONIN PRODUKTE USHQIMORE NË MËNYRË TË PALIGJSHME

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ka bllokuar një magazinë në njësinë administrative Sukth, në të cilën përpunoheshin dhe tregtoheshin produkte ushqimore në mënyrë të paligjshme. Gjatë inspektimit ka rezultuar se subjekti nuk dispononte licencë për prodhim dhe përpunim produktesh ushqimore, që ...

Lexo më shumë
aku
26 Oct
0

AKU, asgjësimi i mishit të bllokuar

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, asgjësoi sot 2315,4 kilogramë mish peshk dhe qoftë, të sekuestruara gjatë aksionit të ditëve në fundit në Qarkun e Tiranës. Në bashkëpunim me Inspektoriatin Shtetëror të Mjedisin e Pyjeve dhe me Bashkinë e Tiranës, AKU asgjësoi ...

Lexo më shumë
aku
18 Oct
0

AKU bllokon për 6 ditë, 58 njësi therje e tregtimi mishi në të gjithë vendin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në vetëm 6 ditë, ka ndërprerë aktivitetin e 58 njësive të therjes në të gjithë vendin. Në kuadër të aksionit të ndërmarrë për disiplimin e therjes së kafshëve dhe tregtimit të mishit, AKU ka kryer 67 ...

Lexo më shumë
17-10-09-08-58-34big_aku_lajm
10 Oct
0

Prezantohet Drejtori i Përgjithshëm i AKU. Rama e Peleshi: Nga sot, fillojmë një kulturë të re për standardet e sigurisë ushqimore

Kryeministri i Shqipërisë, Z.Edi Rama dhe Ministri i Bujqësisë e Zhvillimit Rural, Z.Niko Pelezhi, prezantuan Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Agim Ismaili. Në një komunikim publik në ambientet e Këshillit të Ministrave, përpara dhe drejtuesve të AKU-së  ...

Lexo më shumë