Lajmet e fundit

aku_theranda
21 Feb
0

Drejtori i AKU-së takime me operatorë të biznesit, me qëllim disiplinimin e procesit të therjeve të kafshëve drejt thertoreve të licencuara

Drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , Z. Dritan Sejko,  ka zhvilluar takime me operatorë të biznesit të cilët, kryejnë aktivitetin e therjes së kafshëve,  me qëllim disiplinimin e therjeve të tyre drejt thertoreve të licencuara, që plotësojnë kushtet sipas ...

Lexo më shumë
aku
20 Feb
0

AKU kontrolle në Bar Restorante të zonës së ish-Bllokut, merren masa administrative me gjobë dhe ndërprerje aktiviteti

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer një kontroll në baret dhe restorantet e zonës së ish-Bllokut në Tiranë. Referuar urdhrit të Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Dritan Sejko, inspektorët e DRAKU-së Tiranë kanë kryer kontrolle në subjektet me ...

Lexo më shumë
aku
16 Feb
0

Nisin inspektimet online, Sejko: Do të rritet përgjegjësia dhe transparenca e trupave të inspektimit

Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoriatit Qendror, Z. Shkëlqim Hajdari zhvilloi të mërkurën në ambientet e këtij institucioni një takim me kryeinspektorët e inspektoriateve shtetërore në kuadër të bashkërendimit të punës ndërmjet këtyre inspektoriateve,  për inspektimet online. I pranishëm në këtë ...

Lexo më shumë
aku
09 Feb
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vendosur shkarkimin e menjëhershëm nga detyra të inspektores Tatjana Dizdari

Pas një hetimi administrativ paraprak të brendshëm, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vendosur shkarkimin e menjëhershëm nga detyra të inspektores Tatjana Dizdari. Shkarkimi i saj është bërë pasi ka lejuar kalimin e 66 mijë zogjve, në një kohë që Urdhri ...

Lexo më shumë
DSC01950 (1)
02 Feb
0

Statusi i ri i inspektorëve të AKU-së rrit përgjegjësinë në raport me konsumatorin shqiptar

Në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Tiranë,  është zhvilluar gjatë ditës së sotme ceremonia e shpërndarjes së kartave të inspektorëve të ushqimit. Të pranishëm në shpërndarjen e këtyre kartave ishin Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave ...

Lexo më shumë