Lajmet e fundit

01 Mar
0

AKU mbyll një furrë buke në Lushnjë, s’plotësoi detyrat e lëna nga inspektimi

AKU mbyll një furrë buke në Lushnjë, s’plotësoi detyrat e lëna nga inspektimi Moszbatimi i detyrave të lëna nga inspektorët e AKU, i ka kushtuar jopak një furre buke në qytetin e Lushnjës. Në lagjen “L.Dhamo” të Fierit, inspektorët e ...

Lexo më shumë
26 Feb
0

AKU, masa të menjëhershme për çokollatat “Mars”, Skickers” dhe “Milky Way”

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të garantimit të sigurisë ushqimore, ka vlerësuar maksimalisht lajmet e mediave ndërkombëtare e më pas edhe atyre shqiptare, duke marrë masa të menjëhershme në lidhje me tri markat e çokollatave, Snickers, Mars, Milky Way, ...

Lexo më shumë
02 Feb
0

Njoftim per media

Tiranë, më 04.02.2016 Lënda: Masë ndaj inspektorit të AKU në Pikën e Ispektimit Kufitar Kakavije Duke marrë shkas nga filmimet e bëra publike ditët e fundit nga emisioni investigativ “Fiks Fare”, Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Isuf ...

Lexo më shumë
30 Dec
0

AKU-Kontrolle në akset rrugore të Qarkut Vlorë dhe Gjirokastër për tregtimin e mjaltit dhe vajit të ullirit

Drejtoria e Përgjithshme e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në bashkëpunim me DRAKU Vlorë dhe DRAKU Gjirokastër ,kanë ndërmarrë në datat 28-30 dhjetor 2015 , një kontroll për tregtimin e paligjshëm të majltit dhe të vajit të ullirit në këto qarqe. ...

Lexo më shumë
28 Dec
0

AKU-Kontrolle në akset rrugore të Qarkut Vlorë dhe Gjirokastër për tregtimin e mjaltit dhe vajit të ullirit

Drejtoria e Përgjithshme e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në bashkëpunim me DRAKU Vlorë dhe DRAKU Gjirokastër ,kanë ndërmarrë në datat 28-30 dhjetor 2015 , një kontroll për tregtimin e paligjshëm të majltit dhe të vajit të ullirit në këto qarqe. ...

Lexo më shumë