Lajmet e fundit

17 Jan
0

AKU KUDO NË VEPRIM, KËTË HERË NË KORÇË DHE KUKËS

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit vijon masat e intensifikuara të kontrollit, ndaj subjekteve të ndryshme operator të biznesit ushqimor, si dhe ndaj disiplinimit të therjeve të kafshëve në mbarë vendin. Konkretisht, DRAKU Korçë dhe Kukës pas një kontrolli , kanë konstatuar ...

Lexo më shumë
16 Jan
0

SIGURIA USHQIMIORE/ AKU DHE APP NJOFTOJNË AUTORITETET KONTRAKTORE PËR ZBATIM TË KRITEREVE

AKU dhe Agjencia e Prokurimit Publik i janë drejtuar sërish autoriteteve kontraktore me qëllim rritjen e cilësisë së ushqimit për grupe të veçanta të konsumatorëve që janë nën kujdesin dhe përgjegjësinë e tyre, sidomos për kategorinë me ndjeshmëri të veçantë ...

Lexo më shumë
15 Jan
0

AKU/ ULET SASIA E IMPORTIT TË PRODUKTIT “VAJ PALME”

Autoriteti Kombëtari i Ushqimit ka pasur në fokus të veçantë, Operatorët e Biznesit Ushqimor, me aktivitet ekonomik “Prodhim, përpunim, ambalazhim e fabrikim të qumështit dhe nënprodukteve të tij, tregtim me shumicë e pakicë i tyre, import-eksport i tyre”, për të ...

Lexo më shumë
14 Jan
0

AUTORITETI KOMBËTAR I USHQIMIT GJATË NJË JAVE (07-11 JANAR)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: 📌 Për datat 07-11 janar 2019 janë kryer 444 Inspektime në terren, në të gjithë territorin e Shqipërisë Ndër to; ...

Lexo më shumë
11 Jan
0

“SIGURIA USHQIMORE”, AKU PROGRAM TRAJNIMI PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE

Nën logon “Siguria Ushqimore” Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zgjeruar më tej programin ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe i cili startoi në kryeqytet në dhjetor të 2018. Me rinisjen e vitit shkollor për 2019, AKU ka zhvilluar një tjetër seancë trajnimi, për ...

Lexo më shumë