Lajmet e fundit

11 Sep
0

Siguria Ushqimore, AKU 2998 INSPEKTIME PËRGJATË GJITHË SEZONIT VEROR

Nis aksioni  edhe për monitorimin e fast-foodeve pranë të gjitha institucioneve arsimore në vend Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatëperiudhës 1 qershor -31 gusht 2017 , në kuadër të sezonit turistik veror ka kryer në rang vendi 2998 inspektime, bazuar  në ...

Lexo më shumë
17 Aug
0

AKU BLLOKON  AKTIVITETIN E SUBJETIT RESTORANT DASME NE SHIJAK

Drejtoria Rajonale Durrës e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, me marrjen e informacionit me shkresë zyrtare nga Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Durrës më 15.08.2017, mbi paraqitjen pranë repartit infektiv të spitalit rajonal Durrës për tre persona me intoksikacion alimentar dhe 13 ...

Lexo më shumë
16 Aug
0

SIGURIA USHQIMORE, AKU INSPEKTIME NË 1285 SUBJEKTE NË KUADËR TË SEZONIT VEROR

Autoriteti Kombëtar I Ushqimit, në kuadër të masave te marra për sezonin turistik veror për vitin 2017,  për periudhën qershor-gusht ka kryer   1285 inspektime bazuar,  në Urdhrin Nr. 1438/2 datë 05/04/2017 të Drejtorit të Përgjithshëm Z. Dritan Sejko për “Inspektimin ...

Lexo më shumë
07 Jul
0

AKU MASË BLLOKIMI PËR RESTORANTIN KINEZ NË RRUGËN ‘JORDAN MISJA‘ NË TIRANË

Autoriteti  Kombëtar i Ushqimit  ka reaguar menjëherë pas denoncimit në mediat sociale për kushtet e papërshtatshme higjieno-sanitare, në të  cilat ushtronte aktivitetin një restorant kinez në rrugën “Jordan Misja”, pranë Liceut Artistik në Tiranë, i cili ishte në proces restaurimi. Inspektorët e Drejtorisë ...

Lexo më shumë
06 Jul
0

SEZONI TURISTIK , DREJTORI I PËRGJITHSHËM I AKU-së , MASA TË SHTUARA PËR GARANTIMIN E SIGURISË USHQIMORE

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Dritan Sejko në një mbledhje me dymbëdhjetë drejtorët rajonalë të AKU-së, gjatë ditës së sotme, ka kërkuar masa të shtuara dhe gatishmëri nga të gjitha drejtoritë rajonale të AKU-së, për të ...

Lexo më shumë