Lajmet e fundit

Mishi
07 May
0

NJOFTIM

Drejtoria Rajonale e Autoritetit Kombëtar te Ushqimit,  e Qarkut Durrës, gjatë inspektimit që ka zhvilluar ditën e djeshme në zonën e Gjirit të Lalzit, ka dënuar administrativisht  në shumën 200.000lek dhe ka konfiskuar  një sasi prej 22,8 kg mish ne subjektin I.K, ...

Lexo më shumë
aku2
20 Apr
0

KUKËS, AKU BLLOKON 52 KG MISH PA VULË DHE NË MUNGESË TË CERTIFIKATËS VETERINARE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar ditën e sotme në qytetin e Kukësit 52 kg mish vici dhe qengji pa vulë dhe në mungesë të certifikatës veterinare. Trupa inspektuese  e Drejtorisë Rajonale Kukës në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme  kanë ...

Lexo më shumë
aku lajm
16 Apr
0

TIRANË, AKU BLLOKON 395 KG PRODUKTE BULMETI PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë inspektimit në tregun Agroushqimor përgjatë Autostradës Tiranë Durrës ka bllokuar 395 kg produkte bulmeti, përkatësisht djathë i bardhë lope dhe gjize për tregtim të pasigurt të produkteve ushqimore. Trupa inspektuese e Drejtorisë Rajonale Tiranë në ...

Lexo më shumë
aku_bllokuar
12 Apr
0

AKU BLLOKON 24 TON FARË MISRI NËN NORMËN E LEJUAR TË TREGUESVE TË CILËSISË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar ditën e sotme në qarkun e Tiranës, një sasi prej 24 ton farë misri, për tregtim dhe mbjellje, me tregues cilësie, fuqi mbirëse nën normën e lejuar. Inspektorë të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit e ...

Lexo më shumë
aku03
12 Apr
0

TIRANË, BLLOKOHEN 1187 KG DJATHË DHE GJIZË NË TREGUN AGROUSHQIMOR PËR TREGTIM TË PASIGURT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar pranë Tregut Agro-Ushqimor në Tiranë një sasi prej 1187 kg djathë të bardhë lope, djathë  kaçkavall dhe gjizë në subjektin në pronësi të shtetasit Maringlen Zenelaj për tregtim të pasigurt të produkteve të bulmetit. ...

Lexo më shumë