Lajmet e fundit

aku
20 Sep
0

AKU pezullon dy inspektorët e Drejtorisë Rajonale Tiranë dhe ngre komisionin për shkarkimin e tyre

Pas denoncimit të bërë në emisionin “Fiks Fare”, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka marrë masën pezullim nga detyra për inspektorët e Drejtorisë Rajonale të AKU Tiranë, Etrit Berisha dhe Indrit Korbi. Gjithashtu është ngritur Komisioni Disiplinor për fillimin e procedurave ...

Lexo më shumë
IMG-20160917-WA0020
19 Sep
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, inspektime në zgara dhe në subjekte që përpunojnë mishin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ka nisur një aksion të gjerë në të gjithë vendin për inspektimin e subjekteve që prodhojnë dhe tregtojnë qofte. Inspektorët e AKU-së, kanë parë nga afër kushtet higjieno-sanitare, si dhe kanë marrë mostra për kryerjen e ...

Lexo më shumë
aku
16 Sep
0

AKU – Gjoba dhe urdhra bllokimi për subjektet që prodhojnë dhe tregëtojnë qofte

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, prej muajit janar 2016, ka kryer kontrolle tek subjektet që prodhojnë dhe tregtojnë qofte. Duke marrë shkas dhe nga disa raportime në media, AKU bën me dije se të gjitha subjektet, që nuk kanë plotësuar kushtet, ...

Lexo më shumë
Z.Panariti duke prezantuar Z.Dritan Sejo, ne te djathte te tij2
05 Sep
0

Prezantohet Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, u prezantua sot drejtori i ri, i sapoemëruar në këtë detyrë nga Kryeministri Edi Rama. Ai është Z.Dritan Sejko, i cili deri tani mbante postin e Zëvendësdrejtorit të Hipotekës Tiranë. Z.Sejko zëvendësoi në ...

Lexo më shumë
aku05
08 Jul
0

AKU, hetim tregëtimit të mishit dhe punës së drejtorive rajonale

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të hetojë me të gjitha kapacitetet e saj, mënyrën se si ende gjendet mish në njësitë e tregëtimit në një pjesë të qyteteve të vendit, për vendin ku është therur, therore, pika shitjeje apo mënyra ...

Lexo më shumë