Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

30 Aug
0

AKU BLLOKON 1.6 TON MISH, PËRPUNOHEJ ILEGALISHT BRENDA NJË LLOTO-JE

Trupa inspektuese e DRAKU, Tiranë në bashkëpunim me krimin ekonomik kanë evidentuar një subjekt me aktivitet “Bar-Kafe/Lloto” që përpunonte ilegalisht mishin dhe nën produktet e tij në kushte skandaloze – për rrjedhojë sjell rrezikshmëri të lartë për sigurinë ushqimore. Konkretisht, ...

Lexo më shumë
29 Aug
0

KUSHTET SI NË MESJETË, AKU MBYLL RESTORANTET NË PALASË DHE KLOS

AKU gjatë kësaj stine ka kryer një vazhdimësi kontrollesh duke mbajtur nën trysni të gjitha subjektet tregtare, duke bërë që deri në këtë fazë të ketë eliminim e problemeve që mund të konstatohen nga produktet ushqimore. Konkretisht, gjatë aksionit që ...

Lexo më shumë
28 Aug
0

AKU AKSION NË FIER E BERAT, SEKUESTROHEN MISH NGA KAFSHË TË PARREGJISTRUARA DHE IDENTIFIKUARA

Në vazhdën e punës për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të produkteve shtazore në funksion të sigurisë ushqimore, AKU ka evidentuar 2 subjekte që tregtonin mish të prodhuar në mënyrë të kundraligjshme – pra nga kafshë të paregjistruar e ...

Lexo më shumë
27 Aug
0

AKU NË AKSION, SEKUESTROHEN 308 KG MISH NGA KAFSHË TË PARREGJISTRUARA DHE IDENTIFIKUARA

Në vazhdën e punës për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të produkteve shtazore në funksion të sigurisë ushqimore, AKU ka evidentuar 4 subjekte që tregtonin mish të prodhuar në mënyrë të kundraligjshme – pra nga kafshë të paregjistruar e ...

Lexo më shumë
26 Aug
0

AKU ANALIZA PËR CILESINË E VAJIT TË ULLIRIT, GJOBITEN EDHE 4 SUBJEKTE TË TJERË PËR VAJ ULLIRI TË FALSIFIKUAR.

AKU në kuadër të kontrolleve për gjithë gamën e produkteve ushqimore në funksion të verifikimeve për zbatimin e standardeve higjeno-sanitare dhe tekniko-teknologjike, monitorimit të elementëve të cilësisë dhe sigurisë së produkteve ushqimore ka pasur në vëmendje edhe kontrollin lidhur me ...

Lexo më shumë