Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

image002
19 Mar
0

AKU bllokon 75 kg kg mish në një pikë therje të paligjshme në Tiranë

Autoriteti Kombëtari i Ushqimit mbrëmjen e kaluar ka bllokuar rreth 75 kg mish në një thertore të paligjshme në qytetin e Tiranës, aktiviteti i së cilës në pronësi të shtetasit Kristo Mukades, ushtrohej në katin e parë të banesës së ...

Lexo më shumë
a6bea0ea-7b70-496d-9a0c-215e7c84d77c
16 Mar
0

AKU KONFISKON MISH TE PAVULOSUR DHE BLLOKON PIKEN ILEGALE TE THERJES NE DURRES

Autoritet Kombëtar i Ushqimit, në vijim të masave të marra për disiplinimin e tregtimit të mishit, bllokoi gjatë ditës së sotme, datë 16.03.2018  një tjetër pikë therje ilegale jashtë standardeve e cila kryente procesin e therjes së kafshëve pa ju ...

Lexo më shumë
akufier
14 Mar
0

AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT TË QARKUT FIER

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Fierit ka zhvilluar një takim me subjektet e përpunimit të qumështit dhe grumbullues të qumështit në këtë qark. Rëndësia e këtij takimi u përçua edhe nga prezenca e madhe dhe interesi i subjekteve ...

Lexo më shumë
20180310_145933
12 Mar
0

“Siguria ushqimore fillon me Ty”

AKU pranë konsumatorëve dhe bizneseve për ndërgjegjësim dhe informim AKU merr pjesë për here të parë në panaire me stendat e saj! Më datat 09-11 Mars 2018 AKU mori pjesë në dy panaire, përkatësisht: – Panairi HORECA organizuar në bashkëpunim ...

Lexo më shumë
mishi2
06 Mar
0

AKU bllokon 41 kg mish dhe 35 kg sallam të pavulosur dhe për mungesë dokumentacioni në Sarandë

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e Sarandës, një sasi mishi prej ...

Lexo më shumë