Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

11 Mar
0

AKU në Vlorë, masa ndaj subjekteve që s’plotësojnë kushtet e ushqimeve gjatë transportit

Të parandalosh një sëmundje, është më e lehtë sesa ta kurosh atë. Kjo shprehje e zakonshme e mjekëve, i shërben edhe sigurisë ushqimore. Drejtoria Rajonale e AKU-së në Vlorë, në kuadër të parandalimit të nxjerrjes në treg të produkteve ushqimore, ...

Lexo më shumë
03 Mar
0

AKU heq nga tregu çokollatat “Mars”, Snickers” dhe “Milky Way” të prodhuara në Holandë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, siç deklaroi pak ditë më parë në lidhje me çeshtjen e çokollatave “Mars”, Snickers” dhe “Milky Way”, vazhdon punën për inspektimin e të gjitha tregjeve, pikave të tregëtimit apo supermarketeve në të gjithë vendin, me qëllim ...

Lexo më shumë
01 Mar
0

AKU mbyll një furrë buke në Lushnjë, s’plotësoi detyrat e lëna nga inspektimi

AKU mbyll një furrë buke në Lushnjë, s’plotësoi detyrat e lëna nga inspektimi Moszbatimi i detyrave të lëna nga inspektorët e AKU, i ka kushtuar jopak një furre buke në qytetin e Lushnjës. Në lagjen “L.Dhamo” të Fierit, inspektorët e ...

Lexo më shumë
26 Feb
0

AKU, masa të menjëhershme për çokollatat “Mars”, Skickers” dhe “Milky Way”

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të garantimit të sigurisë ushqimore, ka vlerësuar maksimalisht lajmet e mediave ndërkombëtare e më pas edhe atyre shqiptare, duke marrë masa të menjëhershme në lidhje me tri markat e çokollatave, Snickers, Mars, Milky Way, ...

Lexo më shumë
02 Feb
0

Njoftim per media

Tiranë, më 04.02.2016 Lënda: Masë ndaj inspektorit të AKU në Pikën e Ispektimit Kufitar Kakavije Duke marrë shkas nga filmimet e bëra publike ditët e fundit nga emisioni investigativ “Fiks Fare”, Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z.Isuf ...

Lexo më shumë