Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

05 Jul
0

AKU, reagim për lajmet e përdorimit të konservuesve dhe stimulantëve në qumësht e mish

Nisur nga lajmet e ditëve të fundit, për probleme të supozuara me disa produkte ushqimore në Shqipëri, siç janë Benzoali në industrinë e përpunimit të qumështit dhe konservuesit në industrinë epërpunimit të mishit, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit garanton konsumatorët shqiptarë ...

Lexo më shumë
08 Jun
0

AKU gjobiti tri herë restorantin “Artigiano” në ish-bllok, rasti i fundit në muajin shkurt

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, si rrjedhojë e situatës së krijuar të helmimit të disa personave në restorant “Artigiano” , me përgjegjshmëri të plotë sqaron se , ndaj këtij restoranti, që ndodhet në zonën e ish-bllokut në Tiranë, ka marë vazhdimisht ...

Lexo më shumë
27 May
0

Berat, AKU mbyll Fast-Foodin, mungesë higjene dhe sigurie ushqimore

Inspektimi në një “Fast Food”, në subjektin “Vasillaq Dheskali”, i ka detyruar inspektorët e AKU-së në Berat, që të marin masën urgjente të ndërprerjes së këtij aktiviteti, për kushte të papërshtshme tregëtimi. Inspektorët e DRAKU-së Berat, e kanë kryer inspektimin ...

Lexo më shumë
23 May
0

AKU bllokon 3 tonë produkte mishi “Wody”, probleme me dokumentacionin

Drejtoria Rajonale e AKU-së Tiranë, në bashkëpunim me Krimin Ekonomik në Drejtorinë e Policisë Tiranë, ka bllokuar një sasi sallami të llojit “Wudy” për mungesë dokumentacioni gjurmueshmërie. Inspektorët e DRAKU Tiranë, kanë bllokuar gjatë një inspektimi më datë 17.05.2016, sasinë ...

Lexo më shumë
19 May
0

Drejtori i AKU, marrëveshje me kreun e Bashkisë Vlorë për tregjet dhe sezonin turistik

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Bashkinë e Vlorës, në kuadër të masave për rritjen e sigurisë ushqimore. Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z.Isuf Shehu dhe Drejtori i Drejtorisë Rajonale të Vlorës, Z.Ilir Ajdini, firmosen marrëveshjen e ...

Lexo më shumë