Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

06 Mar
0

Mblidhet Bordi i AKU-së, prioritet diskutimet për krijimin e kodeksit kombëtar shqiptar

Bordi i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit është mbledhur gjatë ditës së sotme, me praninë e Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Z.Edmond Panariti dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z.Dritan Sejko, për të diskutuar ...

Lexo më shumë
27 Feb
0

Analiza vjetore e AKU, Dritan Sejko: Sfidë standardizimi dhe rritja e cilësisë së inspektimeve

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit zhvilloi gjatë ditës së sotme në qytetin e Korçës, analizën vjetore për vitin 2016 me pjesëmarrjen e Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Z. Edmond Panariti , drejtues të institucionit dhe përfaqësues nga ...

Lexo më shumë
24 Feb
0

Prezantohet aplikacioni “Inspektori dixhital”, Sejko: Konsumatori partner kryesor në përmirësimin e sigurisë ushqimore

Është prezantuar gjatë ditës së sotme  në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , aplikacioni “ Inspektori dixhital”, një zgjidhje teknologjike që do t’u japë mundësi të gjithë konsumatorëve shqiptarë, të raportojnë në kohë reale , me informacione , foto ...

Lexo më shumë
21 Feb
0

Drejtori i AKU-së takime me operatorë të biznesit, me qëllim disiplinimin e procesit të therjeve të kafshëve drejt thertoreve të licencuara

Drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , Z. Dritan Sejko,  ka zhvilluar takime me operatorë të biznesit të cilët, kryejnë aktivitetin e therjes së kafshëve,  me qëllim disiplinimin e therjeve të tyre drejt thertoreve të licencuara, që plotësojnë kushtet sipas ...

Lexo më shumë
20 Feb
0

AKU kontrolle në Bar Restorante të zonës së ish-Bllokut, merren masa administrative me gjobë dhe ndërprerje aktiviteti

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer një kontroll në baret dhe restorantet e zonës së ish-Bllokut në Tiranë. Referuar urdhrit të Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Dritan Sejko, inspektorët e DRAKU-së Tiranë kanë kryer kontrolle në subjektet me ...

Lexo më shumë