Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

IMG-20180406-WA0001
06 Apr
0

DELVINË, SEKUESTROHEN 115 KG MISH QENGJI DHE KECI QË THERENIN NË MËNYRË TË PALIGJSHME NË NJË STALLË BAGËTISH

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave  për disiplinimin e therjeve dhe të tregtimit të mishit në funksion të sigurisë ushqimore  ka sekuestruar gjatë pasdites së sotme 115 kg mishi qengji dhe keci në 23 karkasa, të therura në ...

Lexo më shumë
aku diber
31 Mar
0

DIBËR, AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË PRODHIMIT DHE PËRPUNIMIT TË QUMËSHTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Qarkun Dibër, ka zhvlluar takimin me operatorët e biznesit të prodhimit dhe përpunimit të qumështit, me qëllim informimin për plotësimin e standardeve sipas listë-kërkesës së re. Gjatë takimit është theksuar rëndësia që ka plotësimi me ...

Lexo më shumë
30 Mar
0

Bashkëqeverisja me qytetarët – Një mundësi e jashtëzakonshme bashkëpunimi për garantimin e sigurisë ushqimore

Bashkëqeverisja me qytetarët – Një mundësi e jashtëzakonshme bashkëpunimi për garantimin e sigurisë ushqimore 30/03/2018

Lexo më shumë
6a931a0e-a6b1-48a6-914f-edbd2e0f47dc
29 Mar
0

DELVINË AKU BLLOKON 20 KG  MISH QENGJI NË NJË DYQAN MISHI PA VULË DHE PA CERTIFIKATË VETERINARE

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore,  bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e  Delvinës, në një dyqan mishi ...

Lexo më shumë
aku_kukes
29 Mar
0

AKU TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E BAXHOVE TË QARKUT KUKËS

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Kukësit, ka zhvilluar takimin me përfaqësues të baxhove, në lidhje me  nismën e ndërmarrë nga AKU për sensiblizimin e operatorëve të prodhimit dhe përpunimit e qumështit në të gjithë vendin, mbi plotësimin e ...

Lexo më shumë