Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

aku_autoriteti_kombetar_i_ushqimit
13 May
0

AKU gjobë marketit në Berat, nuk plotësoi detyrat e lëna

Mosrealizimi i detyrave të lëna nga inspektorët e AKU-së, i ka kushtuar një subjekti në qytetin e Beratit, ndaj të cilit është vendosur gjobë në vlerën e 20 mijë lekëve. Më 13.05.2016, inspektorët e Drejtorisë Rajonale të AKU-së në Berat, ...

Lexo më shumë
slideshow12
12 May
0

Korçë, AKU bllokon një baxho, asgjëson 70 litra qumësht

Inspektorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në Korçë pezulluan aktivitetin e një baxhoje në fshatin Grunjas. Gjatë inspektimit në kuadër trë masave të parandalimit të prodhimeve të bulmetit në kushte të papërshtatshme, Drejtoria Rajonale e Korçës ka ndërmarrë masa për ...

Lexo më shumë
Peshk
11 May
0

AKU mbyll një dyqan peshku, u denoncua për kushtet nga një qytetar

Autoriteti kombëtar i Ushqimit ndërpret aktivitetin e një dyqani që tregtonte peshk, në zonën e Kodër-Kamzës. Pas një denoncimi të ardhur në e-mailin zyrtartë AKU-së nga një qytetar, për kushtet e papërshtatshme të ruajtjes dhe tregtimit nga një dyqan peshku ...

Lexo më shumë
slideshow11
10 May
0

AKU bllokon thertoren, ndjekje penale për administratorin dhe drejtuesin teknik

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ka marrë masa të menjëhershme në lidhje me denoncimin nga emisioni investigativ “Fiks Fare” në Top Channel, ku pretendojej se në një thertore në Tiranë ishte futur një kafshe (viç) e ngordhur, që më pas është ...

Lexo më shumë
slideshow9
07 May
0

AKU kontrolle në Rrogozhinë, Kavajë e Tiranë, masa, sekuestrime e mbyllje aktiviteti

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit inspektoi tregjet e hapura në Rrogozhinë e Kavajë, ku sekuestroi produkte me origjinë shtazore, të cilat tregëtoheshin pa asnjë kusht higjeno-sanitar. Dele që thereshin në vende të hapura, mes pluhurit e baltës, në temperatura të larta, ...

Lexo më shumë