Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

aku_autoriteti_kombetar_i_ushqimit
08 Jul
0

AKU merr masa për parandalimin e përhapjes së sëmundjes së Gjedhit, LSD

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit merr masa të menjëhershme, në lidhje me zbatimin e Urdhërit të Ministrit të Bujqësisë, Z.Edmond Panariti, Nr. 372, datë 08.07.2016, sipas të cilit “ndalohet importi dhe tranzitimi nga shtetet Kosovë, Serbi, Greqi dhe Bullgari për në ...

Lexo më shumë
aku_autoriteti_kombetar_i_ushqimit01
06 Jul
0

AKU, pulla inspektimi në restorante, Panariti e Shehu: Garanci për sigurinë e konsumatorit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të masave për garantimin e sigurisë ushqimore, veçanarisht gjate sezonit turistik, nis vendosjen e certifikatave te inspektimit (stickera) ne ambientet e shërbimit, si restorante, bar-kafe, fast-food, pastiçeri etj. Kjo nismë filloi sot në Durrës ...

Lexo më shumë
aku_autoriteti_kombetar_i_ushqimit
05 Jul
0

AKU bllokon 260 kg peshk, transportohej në bagazh autobusi dhe pa dokumente

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bllokon dhe asgjëson një sasi peshku, e cila transportohej në një autobus udhëtarësh. Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm të AKU-së, Z.Isuf Shehu, Drejtoria e AKU-së në Korçë, në bashkëpunim dhe me strukturat e Policisë së ...

Lexo më shumë
aku_autoriteti_kombetar_i_ushqimit
05 Jul
0

AKU, reagim për lajmet e përdorimit të konservuesve dhe stimulantëve në qumësht e mish

Nisur nga lajmet e ditëve të fundit, për probleme të supozuara me disa produkte ushqimore në Shqipëri, siç janë Benzoali në industrinë e përpunimit të qumështit dhe konservuesit në industrinë epërpunimit të mishit, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit garanton konsumatorët shqiptarë ...

Lexo më shumë
artigiano
08 Jun
0

AKU gjobiti tri herë restorantin “Artigiano” në ish-bllok, rasti i fundit në muajin shkurt

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, si rrjedhojë e situatës së krijuar të helmimit të disa personave në restorant “Artigiano” , me përgjegjshmëri të plotë sqaron se , ndaj këtij restoranti, që ndodhet në zonën e ish-bllokut në Tiranë, ka marë vazhdimisht ...

Lexo më shumë