Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

konferenca_aku
17 Dec
0

Zhvillohet Konferenca e II-të Shkencore e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zhvilluar konferencën shkencore me temë “Konferenca II Siguria Ushqimore Sfidë për Shqipërinë Europiane”. Qëllimi i kësaj konference ka qenë rritja e nivelit kërkimor te vlerësimit të riskut mbi bazën e kërkimeve shkencore. Në këtë konferencë ...

Lexo më shumë
ESM_7585
17 Dec
0

Dritan Sejko: Gati portali online “Inspektori Dixhital”, përcjellim shqetësimet që kanë konsumatorët

Fjala e plotë e Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit z. Dritan Sejko në konferencën “Siguria Ushqimore Sfidë për Shqipërinë Europiane”. Të nderuar pjesëmarrës! Kam kënaqësinë t`ju uroj mirëseardhjen në këtë konferencë shkencore të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Unë dëshiroj ...

Lexo më shumë
aku
16 Dec
0

Fjala e plotë e Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit z.Dritan Sejko në konferencën “Siguria Ushqimore Sifdë për Shqipërinë Europiane”.

Drejtori i AKU-së Dritan Sejko: Shumë shpejt do të bëjmë funksional portalin online “Inspektori Dixhital” i cili do të bëjë të mundur përcjelljen në kohë reale, me zë dhe figurë, çdo shqetësim dhe perceptim që kanë konsumatorët në lidhje me ...

Lexo më shumë
Foto inspektime
12 Dec
0

AKU 750 kontrolle në muajin dhjetor, 170 masa administrative gjoba dhe paralajmërime

AKU kontrolle në subjektet që tregtojnë mish Në prag të festave të fundvitit Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shtuar kontrollet në të gjithë Shqipërinë. Gjatë muajit dhjetor janë kryer 750 inspektime, ku janë marrë 170 masa administrative gjobë dhe paralajmërim, ...

Lexo më shumë
IMG-20161119-WA0006
27 Nov
0

AKU kontroll në 950 biznese, 220 parlajmërime dhe gjoba

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit brenda dy javëve ka zhvilluar një kontroll në rreth 950 subjekte në të gjithë vendin. Nga ky kontroll kanë rezultuar me probleme 220 biznese, ndaj të cilave është marrë masa administrative “Parlajmërim” dhe “Gjobë”. Kontrollet janë ...

Lexo më shumë