Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

16992049_1151071094996248_2073686614099449064_o (1)
27 Feb
0

Analiza vjetore e AKU, Dritan Sejko: Sfidë standardizimi dhe rritja e cilësisë së inspektimeve

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit zhvilloi gjatë ditës së sotme në qytetin e Korçës, analizën vjetore për vitin 2016 me pjesëmarrjen e Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Z. Edmond Panariti , drejtues të institucionit dhe përfaqësues nga ...

Lexo më shumë
DSC01975
24 Feb
0

Prezantohet aplikacioni “Inspektori dixhital”, Sejko: Konsumatori partner kryesor në përmirësimin e sigurisë ushqimore

Është prezantuar gjatë ditës së sotme  në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , aplikacioni “ Inspektori dixhital”, një zgjidhje teknologjike që do t’u japë mundësi të gjithë konsumatorëve shqiptarë, të raportojnë në kohë reale , me informacione , foto ...

Lexo më shumë
aku_theranda
21 Feb
0

Drejtori i AKU-së takime me operatorë të biznesit, me qëllim disiplinimin e procesit të therjeve të kafshëve drejt thertoreve të licencuara

Drejtori i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit , Z. Dritan Sejko,  ka zhvilluar takime me operatorë të biznesit të cilët, kryejnë aktivitetin e therjes së kafshëve,  me qëllim disiplinimin e therjeve të tyre drejt thertoreve të licencuara, që plotësojnë kushtet sipas ...

Lexo më shumë
aku
20 Feb
0

AKU kontrolle në Bar Restorante të zonës së ish-Bllokut, merren masa administrative me gjobë dhe ndërprerje aktiviteti

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka kryer një kontroll në baret dhe restorantet e zonës së ish-Bllokut në Tiranë. Referuar urdhrit të Drejtorit të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Dritan Sejko, inspektorët e DRAKU-së Tiranë kanë kryer kontrolle në subjektet me ...

Lexo më shumë
aku
16 Feb
0

Nisin inspektimet online, Sejko: Do të rritet përgjegjësia dhe transparenca e trupave të inspektimit

Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoriatit Qendror, Z. Shkëlqim Hajdari zhvilloi të mërkurën në ambientet e këtij institucioni një takim me kryeinspektorët e inspektoriateve shtetërore në kuadër të bashkërendimit të punës ndërmjet këtyre inspektoriateve,  për inspektimet online. I pranishëm në këtë ...

Lexo më shumë