Author Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

About Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

SAM_0871
24 Feb
0

AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË QUMËSHTIT TË QARKUT GJIROKASTËR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Gjirokastrës ka zhvilluar një takim me operatorët e biznesit të cilët prodhojnë dhe përpunojnë qumësht në këtë qark. Rëndësia e këtij takimi u përçua edhe nga prezenca e madhe  dhe interesi i lartë ...

Lexo më shumë
WhatsApp Image 2018-02-06 at 18.52.38
07 Feb
0

Pas denoncimit nga qytetari, AKU bllokon një thertore ilegale në Laç

Gjatë ditës së djeshme, nëpërmjet platformës shqiperiaqeduam.al ka mbërritur pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit një denoncim nga një qytetar në lidhje me tregtimin e produktit mish, në kushte të papërshtatshme higjieno-sanitare në qytetin e Laçit, në ...

Lexo më shumë
06 Feb
0

Pas shkeljeve të konstatuara nga AKU Urdhri i Mjekut Veterinar merr masa ndaj mjekëve veterinarë

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdim të masave  për disiplinimin e therjes së kafshëve dhe tregtimit të mishit, ka konstatuar se janë bërë shkelje edhe nga  vetë  mjekët veterinerë. Pas verifikimit të shkeljeve, është njoftuar Urdhri i Mjekut Veterinar të ...

Lexo më shumë
WhatsApp Image 2018-01-21 at 11.40.37 (3)
23 Jan
0

AKU konfiskon makina dhe bllokon dyqane, transport e tregtim mishi qe rrezikon sigurine e konsumatorit

Autoritet Kombëtar i Ushqimit, në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore dhe në vazhdim të masave për disiplinimin e tregtimit të mishit, bllokoi të shtunen sasi të konsiderueshme mishi dhe penalizoi disa subjekte. Gjatë të shtunës, AKU zbuloi se, brenda ...

Lexo më shumë
IMG-20180107-WA0048
08 Jan
0

Siguria ushqimore, AKU kontrolle dhe në restorante. Bllokohen 35 qingja të therur e 348 kg mish të pacertifikuara të “Brazili” në Fushë Krujë

Kontrollet në lidhje me sigurinë ushqimore, nuk kanë të bëjnë vetëm me thertoret apo fdyqanet e tregtimit të mishit, por edhe me restorantet. Një i tillë është zhvilluar dje në Restorant “Brazili” në fushë-Krujë, ku trupa e inspektimit e Autoritetit ...

Lexo më shumë