Gjithë vëmendja jonë në higjienën e kuzhinës është si të mbrohemi nga bakteret në ushqime për një shëndet më të mirë?
A mbron ngrija e ushqimit nga bakteret e dëmshme?
Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka nisur fushatat ndërgjegjësuese për trajnimin
Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.
Nisma e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit “Të trajnuarit, trajnojnë” po
Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.
Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.