Lajmet e fundit

SIGURIA USHQIMORE/ MINISTRIA E BUJQËSISË DHE AKU NË BASHKPUNIM ME MINISTRINË E ARSIMIT PËR SHKOLLAT E KOPSHTET

Me fokus sigurinë ushqimore në kopshte dhe shkolla, Ministria e Bujqësisë në bashkëpunim me ministrinë e Arsimit kanë nisur aksionin nga qyteti i Lezhës. Sipas zv.ministres së Bujqësisë, Mira Gjeçi pranë shkollave ...

Lexo më shumë
05_new
call us aku

Foto Galeria